Sukaaa Sangat Hari Isnin.

Sakit  mata la pulok. Jangkit dengan Wan As. Tak best langsung. Walaupun dapat MC dua hari. Doktor pandang muka mata aku pun takut. Terasa macam sampah orang tengok jijik.

Pastu bila dah siap jumpa doktor, berlari anak ke tempat parking sebab VIP sticker dah expired dan takde kupon parking spare. Takut kena saman la kira. Tengok-tengok bukan kena saman. Tayar pancit la pulok.

Seb baik tak ujan . Walaupun jadi bahan tontonan, tengah peak hour traffic, tertunggang-tunggeng bukak tayar. Pakai spek walaupun hari mendung. Every 3 minutes bukak spek sebab sekang mata yang meleleh air tak berhenti. Cibai.

20 minutes bukak and ganti tayar baru. Plus 3 minutes gi basuh tangan kat kedai mamak. Ok la tu. Kalau ada acara ganti tayar kategori sakit mata kiri, aku dah menang dah.

4 Comments

Filed under anecdotal

4 responses to “Sukaaa Sangat Hari Isnin.

  1. A

    okay pe tuh…kalau masuk jadi teknisian grand prix sure CEMERLANG GEMILANG TERBILANG bang….

  2. Dapat aku bayangkan bila baca part mata berair-air tu. Semoga cepat sembuh!

  3. Pesal tak tunjuk gambar mata kau..
    Bagi orang takut siott…
    Memang horror…
    Macam muka Hantu dalam video klip thriller MichaelJackson wa cakap lu..

  4. heheh klakar la muh.. nmpk rubbish sbb takut kne jangkit lah tue.. hakhak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s