Working Class My Arse!

Masa rehat di bilik guru. Klik-klak kasut tumit tinggi di belakang aku lalu-lalang sementara aku menaip ini. Takde point pun. Konon stream of consciousness la.

Aku rindu Kak G. Aku dambakan suara sengau lemaknya. Kak G masih di kedai Uncle yang telah berjaya menggetah aku supaya menghantar Kak G kepadanya untuk di-refret. Rm1000 sedangkan aku boleh hantar melalui Wan E kepada seorang lagi luthier yang tak kurang hebat untuk harga yang lebih murah.

Gaji baru masuk minggu lepas tapi aku takleh nak spare RM1000 segedebuk. Alternatif 1: pinjam Mama, bayar bulan-bulan. Court’s Mama. Alternatif 2: pinjam kat isteri tersayang yang semakin seksi, bayar bulan-bulan. Alternatif 3: ambil dari dana bir peribadi, takyah minum 2 bulan. Tak mungkin.

________________________________________

Selamat kembali ke blogosfera, Ahmad Kamal Abu Bakar.

15 Comments

Filed under anecdotal

15 responses to “Working Class My Arse!

  1. tarantula

    anto kat uncle lau ke…bukan die mu punya fav ke.
    heh

  2. A

    3rd alternative sounds sooo fucking good…wanna try it?

  3. mynameissina

    datang kl, i belanja you & wifey bergelen2 bir. kawan i tokey bir. ahhahahha

    ps: jgn tender nama i masuk neraka dah la. :O

  4. mynameissina

    oh my gawd….this is crazy, been trying to leave you a comment like 10000000th times. semua hilang. wordpress is stoopid ke i yg stooopid???

    sina

  5. sina… Wifey is strictly non-alcoholic. I’m up for it though. So who is this beer tokey anyway?

    Every comment made is subject to approval la. You just got approved!

  6. Sang Kelembai

    Wei Sheriff, singlet Sophie (yang keletah) on the way (posted). Nak pass kat Ude ari tu tapi kelam-kabut, terus lupe. Should reach you latest this Thursday. Dah dapat nanti SMS aku eh. Sorry…

  7. mynameissina

    Hahahha, I swear wordpress hates me. Everytime I try to post a comment, it goes to this page — https://kuburandakwat.wordpress.com/wp-comments-post.php. WTF?

    Hey anyhoo, my friend is a Korean lady who has a Korean-style bar somehwere in KL valley. Not really a “chic” place to hang out but you can drink to your heart’s content there and hey – they serve non-alcoholic beverage there too. (I am non-alcoholic jugak laaaaa)

    :O

  8. p

    tauke beer???
    wow…bestnye…
    xpayah turun kl ah..hantar kat kuantan boleh ka??

  9. Broken Starfish

    Wah laju betol bile ada tokey beer ehhh…

    A, I TOTALLY agree with you on that 3rd alternatif. Cuba la try…

    *tangan kanan pegang susu tangan kiri pegang vodka vanilla*

    Nyeh nyeh…

  10. Sina… not really ‘chic’? It’s Korean and it’s got beer. In Kuantan we go to this chinese joint called Lestolen Hai Tian. Whatever works la…

    Sang Kelembai… got it today (Wednesday). Aku tak tengok lagi dia pakai tapi aku call tadi mak aku kata dia dah tak nak bukak dah baju tu. Ekeke. Thanks.

  11. Lucius Maximus

    cikgu je ke dapat jemputan beer? pegawai bank tak dapat?

  12. Lucius… lol, itu kena tanya si penjemput, although i think pegawai bank should be in possession of a huge (or huger) beer fund.

    Come to Kuantan and the beers’re on me. Didn’t know u drink pun…

  13. thee dr.

    beer is important after all…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s