En. Hussain dari Kuang

En Hussain dari Kuang

ialah sahabatku yang sesekali singgah

menjabat tangan dan mengucap salam persahabatan.

Seperti malam ini dia hadir

dalam pertemuan semula,

kawan-kawan lama dengan

cerita-cerita sama dan

tawa-tawa ikhlas.

Satu keraian ikatan

sebuah tautan cinta.

En. Hussain dari Kuang

ialah sahabatku yang berdoa

supaya semuanya baik sahaja.

8 Comments

Filed under poetic

8 responses to “En. Hussain dari Kuang

  1. brokenstarfish

    Send my ‘warmest’ regard to En. Hussain eh.. Lama tak jumpa dia…

  2. pareh

    encik hussain akan kembali lagi nanti utk berjabat persahabatan sampai bila-bila.tapi bila encik hussain dari kemunting bila nak datang kuang niiiiiiiiiiiiiii.

  3. Sang Kelembai

    Dah lame tak ketawa ngan En Hussain…biasanye kalau ade geng yang tengah ‘beramas’ mesra ngan En Hussain, saye akan tegur…”Sedak tuuu….” Kalau layan Stone Roses ngan En Hussain, rase macam John Squire main gitar kat sebelah telinga je… Ape2 pun, “You rock our world la, En Hussain. Keep up the good work, k.”

  4. tarantula besi

    isk..rugi la plak tak dapat nak join en hussain dan kawanG kawanG pada majlis suparjo ari tu..*sigh*
    chiep..im insane in da bloody brain lah..
    miss all the good time with all ma pren…And heaven knows I’m miserable now lah…

  5. Sang Kelembai

    tarantula – Koya la mu tu. Bahang jubo, daghoh!

    “miss all the good time with all ma pren…And heaven knows I’m miserable now lah…” – Ni cam syndrome QC je…hehehe.

    Jangan marah ye En tarantula, upoh galok sangak…

  6. tarantula besi

    im miserable with u lah chiep..ehehE..QC plak chiep ingat yer..semenjok keje malam ni maroh jer chiep ni..daghoh tuuuuu!

  7. Sang Kelembai

    tarantula besi = romeo yang kecundang

    hehehe…sikek pong dok maghoh…lagi sayang ade…(natang ni…)

  8. tarantula besi

    eheh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s